文献求助+Assembly and test of the SULTAN facility

200贡献

Authors: Franken, W M.P.   
Publication Date:Dec 01, 1983  
Product Type:Technical Report
Report Number:ECN-83-203
Reference Number:EDB-84-110227
OSTI ID:6900964  
Research Organizations:Stichting EnergieonderzoekCentrum Nederland, Petten
Country of Origin:Netherlands
Language:English  
Other Identifying Numbers:Other: ON:TI84750916
Availability:ECN, P.O. Box 1, 1755 ZGPetten, Netherlands.
Submitting Site:HEDB
Size:Pages: 51
如需花费用才能下载到该文章,所需费用我另出

你这个有没有相关数据库网址链接呢。像Elsevier  Springer  知网这些。互联网上搜不到的下载不了

没有,我网上能查到的资料也就这些

如需花费用才能下载到该文章,所需费用我另出

1392811 发表于 2020-5-14 12:55
没有,我网上能查到的资料也就这些

我只能找到这个 431_itr25.pdf (778.64 KB, 下载次数: 1)

谢谢你!但文章不是我想要的